Er det blevet tid til en renovering af facade?

Din bygnings facade bliver hele året rundt udsat for store mængder slitage fra både vind og vejr. Derfor kan det være en god ide at få foretaget en facaderenovering – både for at give facaden den mest optimale beskyttelsen, men også for at sikre, at du kan give et godt førstehåndsindtryk af bygningen til forbipasserende, gæster, kunder og lignende.

Hvis det er blevet tid til en facaderenovering, hjælper vi hos Mureren HH ApS dig gerne. Vi holder dig i hånden hele vejen gennem projektet, og vi sørger for, at du får lige præcis det resultat, som du går og drømmer om.

Vi holder selv til iAllerød, hvorfra vi blandt andet kører ud til renoveringsopgaver for private husejere og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Slangerup, Frederikssund eller en af de omkringliggende byer.

​Du kan trygt overlade dit renoveringsarbejde til os

Vi kan udføre enhver form for facaderenovering på murstensfacader. Vi udfører nemlig alle former for murerarbejde, og derudover har vi også en række dygtige samarbejdspartnere, som vi kan få hjælp fra, hvis der er behov for det. Det vigtigste for os er, at vi kan realisere dine ønsker og drømme i forhold til dit facadeprojekt.

Med vores hjælp kan du få udført hele renoveringen i en totalentreprise, så du slipper for selv at skulle stå for koordineringsarbejdet. Du kan med andre ord trygt overlade det hele til os. Vi varetager dine interesser på bedst mulig vis, og du kan altid regne med vores indgåede aftaler.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Pudsning af facaden
  • ​Vandskuring og filtsning
  • Netpuds og armeringspuds
  • ​Isoleringspuds
  • ​Facadeisolering
  • ​Udkradsning og omfugning af mørtelfuger
  • ​Renovering af sætningsskader
  • ​Etablering af nye vindues- og dørhuller
  • ​Opmuring af gamle vindues- og dørhuller, ventilationshuller og lignende
  • ​Opmuring af nye og gamle vægge i mursten og gasbeton.

Derfor skal du vælge os til istandsættelsen af facaden på din bygning

Vi ved, at det kræver stor tillid at hyre en håndværker til et renoveringsprojekt. Ofte skal der betales mange penge for arbejdet, og man vil gerne være sikker på, at man så også får det forventede resultat for pengene – til den aftalte tid.

Vi vil gerne gøre os fortjent til din tillid. Vi har din ryg, og vi arbejder dedikeret for at sikre dig lige netop det resultat, som du drømmer om. For os er dit renoveringsprojekt ikke bare det næste i rækken. Vi sætter en stor ære i altid at levere løsninger, hvor kreativiteten og det gode, solide håndværk er omdrejningspunktet. Vi har kvalitetsgaranti og sørger for en løbende opfølgning, så du altid kan følge med i renoveringen fra sidelinjen.

Når kvalitet er en selvfølge

Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet, så du kan være tryg ved at vælge Mureren HH

Kreativ og effektive løsninger

​Vi rådgiver altid vores kunder om den bedste løsning ved deres opgave. Kontakt os i dag.

Når du vil føle dig tryg og forstået!

​Vi har din ryg, og vi arbejder dedikeret for at sikre dig lige netop det resultat, som du drømmer om

kontakt os

Hvad koster facaderenovering?

Hvor meget det koster at få renoveret facaden på en bygning kan variere utroligt meget. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken form for facaderenovering du har behov for, og hvor omfattende arbejdet er. Derudover afhænger prisen også af, hvilke materialer vi skal indkøbe, og om vi skal varetage din renovering i en entreprise. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig, så du på forhånd ved, hvor meget din facaderenovering kommer til at koste. Du skal bare kontakte os for en indledende snak.

Mureren HH ApS

Lindholm Stationsvej 2 3550 Slangerup

​CVR-nummer: 42286281

Se privatlivspolitik

Mureren HH ApS udfører alle former for mureropgaver hos private og erherv.

Kontakt os i dag for et skarpt tilbud.

© 2022 Mureren HH ApS. Alle rettigheder forbeholdes.