Vi sikrer dig det ønskede resultat udført i en entreprise

Hvis du skal have udført en større renovering eller et byggeri på din private grund eller firmagrund, så hjælper vi dig gerne. Hos Mureren HH ApS varetager vi totalentrepriser for både private og erhverv i Allerød, Slangerup, Frederikssund, men også i flere andre byer i nærheden.

Uanset hvilken entreprise vi skal hjælpe dig med, så sørger vi altid for at sikre os, at du får lige præcis det resultat, som du går og drømmer om.

Det dækker vores entrepriser over

I forbindelse med din entreprise kan vi blandt andet hjælpe dig med:

  • ​Besigtigelsesrapporter
  • ​Projektledelse
  • ​Murerarbejde
  • ​Malerarbejde
  • ​Tømrerarbejde
  • ​Elektrikerarbejde
  • ​VVS-arbejde
  • ​Totalentrepriser

Vi forstår dine tanker og bekymringer

Vi har en stor forståelse for, at du måske har en masse tanker og bekymringer i forbindelse med din kommende entreprise. Måske er du i tvivl om, om vi er det rette firma til at hjælpe dig. Måske er du bekymret for, om tidsplanen bliver overholdt, eller om du nu også får det resultat, som du går og drømmer om. Måske bliver du stresset ved tanken om at skulle leve i byggerod i flere måneder, og måske er du bekymret for, at vi sender dig en regning, der er større end den, som vi på forhånd har aftalt.

Vi kan godt sætte os ind i dine mange bekymringer og tanker – du står trods alt over for dit livs projekt, der involverer rigtig mange penge, som du potentielt kan miste, hvis det går galt.

Men det går ikke galt. Ikke hos os. Hos Mureren HH ApS værner vi om vores kunder, og som altid har vi din ryg, uanset hvad du skal have lavet. Vi sørger for, at du kommer trygt i mål med dit projekt, dit livsværk, som du måske har sparet op til i rigtig mange år.

Vi leverer resultater, der skaber tillid

Vi skaber tillid – og det er ikke noget, vi bare siger. Det kan alle gøre. Nej, tillid er noget, vi opnår gennem de reelle resultater, som vi leverer. Vi udfører altid vores arbejde med kvalitetsgaranti, og vi overholder altid vores deadlines.

For at kunne holde dette løfte starter vi dit projekt med at udarbejde en nøje detaljeret plan for din entreprise, som bliver holdt under opsyn af vores stærke ledelse. Intet bliver overladt til tilfældighederne, og vi holder dig løbende orienteret under hele projektet, så du kan være helt tryg ved at vælge os til opgaven.

Når kvalitet er en selvfølge

Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet, så du kan være tryg ved at vælge Mureren HH

Kreativ og effektive løsninger

​Vi rådgiver altid vores kunder om den bedste løsning ved deres opgave. Kontakt os i dag.

Når du vil føle dig tryg og forstået!

​Vi har din ryg, og vi arbejder dedikeret for at sikre dig lige netop det resultat, som du drømmer om

kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud på din næste mureropgave

​​Mureren HH ApS er din kvalitetsbevidste rådgiver og murermester. Hos os kan du kan stole på, at din opgave bliver udført med markedets bedste service. Står du derfor og mangler en kvalitetsbevidst murermester i Slangerup eller Storkøbenhavn, så kontakt os gerne.

Mureren HH ApS

Lindholm Stationsvej 2 3550 Slangerup

​CVR-nummer: 42286281

Se privatlivspolitik

Mureren HH ApS udfører alle former for mureropgaver hos private og erherv.

Kontakt os i dag for et skarpt tilbud.

© 2022 Mureren HH ApS. Alle rettigheder forbeholdes.