Skal du have renoveret dit badeværelse?

Hvis du drømmer om at få renoveret dit badeværelse, så er du ikke alene. Hos Mureren HH ApS har vi gennem årene hjulpet mange, både private og erhverv, med at realisere lige netop drømmen om en totalrenovering af badeværelse.

Vi hjælper også gerne dig med at realisere din drøm om et nyt badeværelse. Vi arbejder både for private boligejere og for erhvervskunder, og fra vores egen adresse i Allerød kører vi ofte ud til opgaver i lokalområdet samt i både Slangerup, Frederikssund og omegn

​Vi står ved din side under hele projektet

Vi ved, at en totalrenovering af badeværelse er en stor investering for dig, som kræver tillid. Vi ved også, at det er vores opgave at skabe den tillid, som du har behov for.

Vi er et murerfirma, der sætter en stor ære i at skabe tillid hos vores kunder, og som forstår vores kunders bekymringer og tanker. Vi vil være beærede over at blive valgt til din totalrenovering af badeværelse, og derfor vil vi naturligvis sørge for at udføre vores arbejde i en høj kvalitet og til den aftalte tid. Vi har blandt andet kvalitetsgaranti, og vi starter projektet med at udarbejde en detaljeret plan for renoveringen, som overholdes stramt af vores stærke ledelse.

Vi skaber løsninger frem for problemer, og vi er kreative, så du får et unikt resultat, der lever op til alle dine drømme. Vi har en klar og tydelig kommunikation, og vi sørger for løbende at holde dig opdateret omkring dit renoveringsprojekt. Du vil med andre ord aldrig komme til at føle, at dit projekt bare et endnu et i rækken – for det er det ikke. Dit projekt er din drøm, og derfor er det vores fornemmeste opgave at realisere den på bedst tænkelig vis.

​Vi kan varetage din totalrenovering af badeværelse i en totalentreprise

Vi kan udføre alle former for murerarbejde, og derudover har vi også dygtige samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi kan varetage hele din totalrenovering af badeværelse i en totalentreprise. På den måde kan du være sikker på, at du får et samlet og ensartet resultat uden unødvendige forsinkelser.

Vi bygger relationer baseret på resultater, og derfor kan du altid forvente, at din totalrenovering af badeværelse bliver udført i højeste kvalitet hos os.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Opsætning af fliser på vægge
  • ​Lægning af klinker på gulv
  • ​Komplet renovering af badeværelse
  • ​Microcement-løsninger
  • ​Opsætning af mosaik og natursten
  • ​Udskiftning af silikonefuger
  • ​Udskiftning af cementbaserede fuger.

Når kvalitet er en selvfølge

Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet, så du kan være tryg ved at vælge Mureren HH

Kreativ og effektive løsninger

​Vi rådgiver altid vores kunder om den bedste løsning ved deres opgave. Kontakt os i dag.

Når du vil føle dig tryg og forstået!

​Vi har din ryg, og vi arbejder dedikeret for at sikre dig lige netop det resultat, som du drømmer om

kontakt os

Hvad koster et nyt badeværelse?

​​Et nyt badeværelse er ikke billigt. Til gengæld kan det give stor værdi til din bygning både i forhold til funktionalitet, men også i forhold til et eventuelt salg fremadrettet. 

Vores priser afhænger blandt andet af:

● Dine individuelle ønsker i forhold til totalrenoveringen

● Om renoveringen skal kombineres med en ombygning af badeværelse

● Om vi skal varetage din totalrenovering af badeværelse i en entreprise

● Hvilke materialer vi skal købe ind.

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop din drøm om en badeværelsesrenovering, så kontakt os gerne i dag for en indledende snak og et uforpligtende tilbud.

Mureren HH ApS

Lindholm Stationsvej 2 3550 Slangerup

​CVR-nummer: 42286281

Se privatlivspolitik

Mureren HH ApS udfører alle former for mureropgaver hos private og erherv.

Kontakt os i dag for et skarpt tilbud.

© 2022 Mureren HH ApS. Alle rettigheder forbeholdes.