Din trygge og pålidelige samarbejdspartner inden for murerfaget

Mureren HH ApS er din trygge og pålidelige samarbejdspartner inden for murerarbejde. Vi har base i Allerød, hvorfra vi blandt andet kører ud til store og små opgaver for privatpersoner og erhvervskunder i lokalområdet, Slangerup, Frederikssund og omegn.

Vi vil gøre alt for at gøre dit projekt til en succes

Vores daglige motivation er at gøre ethvert projekt til en succes, der emmer af tilfredshed og kvalitet, og som frem for alt er en positiv og på alle tænkelige måder værdifuld oplevelse for vores kunder.

Vi glæder os til at møde dig og høre om dine ønsker og drømme, og vi glæder os ikke mindst til at hjælpe dig med at realisere dem

​Historien om hvordan vores virksomhed blev til

Vi er Christoffer Harbæk og Jacob Hansen, og vi er begge partnere i murerfirmaet, som er en ung virksomhed. Vores erfaring og partnerskab rækker dog langt tilbage. Vi er begge fra Allerød, hvor vi mødtes og blev venner. Vi valgte det samme erhverv, men vi gik gennem forskellige veje og virksomheder, selv i andre lande såsom Australien og Brasilien, for at komme til der, hvor vi er i dag.

Vi mødtes for nyligt igen og gik sammen om at stifte vores virksomhed Mureren HH ApS. Det er realiseringen af vores livs største projekt, og det konsoliderer alt, hvad vi tror på at bygge ved at kombinere vores knowhow med en forståelse for de følelser og værdier, der er involveret i ethvert projekt. Netop derfor har vi også så stor respekt omkring lige netop dit projekt. Vi har realiseret vores drømmeprojekt. Nu er det tid til at realisere dit!

Vi vil levere vores absolut bedste til din fulde tilfredshed

Vores erfaringer fra både ind- og udland har gjort, at vi på det tekniske plan kan levere den kvalitet, som vi både selv ønsker, og som vores kunder forventer. De har gjort os kreative, beslutsomme og effektive. Med hver vores erfaringer og forskellige veje hertil har vi også forskellige stilarter inden for vores fag. Vi er dog begge to fokuserede på altid at udvikle os og på at levere vores absolut bedste.

Når kvalitet er en selvfølge

Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet, så du kan være tryg ved at vælge Mureren HH

Kreativ og effektive løsninger

​Vi rådgiver altid vores kunder om den bedste løsning ved deres opgave. Kontakt os i dag.

Når du vil føle dig tryg og forstået!

​Vi har din ryg, og vi arbejder dedikeret for at sikre dig lige netop det resultat, som du drømmer om

kontakt os

Modtag et uforpligtende tilbud på din næste mureropgave

​​Mureren HH ApS er din kvalitetsbevidste rådgiver og murermester. Hos os kan du kan stole på, at din opgave bliver udført med markedets bedste service. Står du derfor og mangler en kvalitetsbevidst murermester i Slangerup eller Storkøbenhavn, så kontakt os gerne.

Mureren HH ApS

Lindholm Stationsvej 2 3550 Slangerup

​CVR-nummer: 42286281

Se privatlivspolitik

Mureren HH ApS udfører alle former for mureropgaver hos private og erherv.

Kontakt os i dag for et skarpt tilbud.

© 2022 Mureren HH ApS. Alle rettigheder forbeholdes.