Vi sikrer dig en veludført renovering af dit tag

Er det blevet tid til at få renoveret dit tag? Hvis dit tag er utæt, så kan det have store konsekvenser for resten af din bygning. Derfor er det vigtigt at få udført en tagrenovering i tide. Hos Mureren HH ApS står vi klar til at dedikere os fuldt ud til lige netop dit tagprojekt.

Vi renoverer tage for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder i blandt andet Allerød, Slangerup, Frederikssund og omegn. Vi hjælper også gerne dig, så du kan være helt tryg ved, at dit tag efterfølgende fungerer, som det skal.

Hvilken tagrenovering har du brug for hjælp til?

En tagrenovering er ikke bare en tagrenovering. Der findes mange forskellige typer renoveringer, og vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvilken der vil være den rette til lige netop dit tag. Det er nemlig utroligt vigtigt for os, at du får mest mulig værdi ud af dit projekt, når du vælger os til arbejdet, og derfor sætter vi også en stor ære i altid at udføre kvalitetsbevidst arbejde, der lever op til alle dine ønsker og behov.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Montering af tegltag
  • ​Montering af rygningstegl
  • ​Udførelse af mørtelgrater
  • ​Montering af ventilationsløsninger.

Vi er ved din side under hele renoveringen

Det kan være angstprovokerende at skulle hyre et håndværkerfirma til at renovere taget på sit hus eller sin erhvervsbygning. Det har vi en utrolig stor forståelse for.

Måske frygter du, at der bliver lavet større skade på taget, efter håndværkerne har været forbi, end der var til at starte med. Måske er du bekymret for, hvor lang tid renoveringen kommer til at tage, og om den aftalte pris nu også holder i sidste ende. Det er helt reelle bekymringer, for selvfølgelig ønsker du ikke at blive snydt og risikere at miste alle dine penge, som egentlig skulle skabe værdi.

Når du vælger at indgå et samarbejde med os, kan du være helt tryg. Vi er ved din side under hele tagrenoveringen, uanset hvor stor eller lille den er. Du kan med andre ord altid regne med os.

Vi starter med at udarbejde en detaljeret plan for din tagrenovering, som vores stærke ledelses sørger for at overholde til punkt og prikke. Undervejs holder vi dig løbende opdateret omkring processen.

Når kvalitet er en selvfølge

Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet, så du kan være tryg ved at vælge Mureren HH

Kreativ og effektive løsninger

​Vi rådgiver altid vores kunder om den bedste løsning ved deres opgave. Kontakt os i dag.

Når du vil føle dig tryg og forstået!

​Vi har din ryg, og vi arbejder dedikeret for at sikre dig lige netop det resultat, som du drømmer om

kontakt os

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

​​Kontakt os gerne i dag, så vi kan snakke sammen om, hvilke ønsker og behov du har for din kommende tagrenovering og finde den bedst mulige løsning.

Mureren HH ApS

Lindholm Stationsvej 2 3550 Slangerup

​CVR-nummer: 42286281

Se privatlivspolitik

Mureren HH ApS udfører alle former for mureropgaver hos private og erherv.

Kontakt os i dag for et skarpt tilbud.

© 2022 Mureren HH ApS. Alle rettigheder forbeholdes.